Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Anmälan till tävlingar sker via din tränare om du är med i en träningsgrupp. Föreningen betalar upp till fyra starter/tävlingsdag om man är 11år eller yngre, för äldre betalar föreningen upp till tre starter/tävlingsdag.

Efteranmälningsavgift betalas av den tävlande själv. Startar den aktive inte i anmäld gren skall den aktive kontakta sin tränare, för att inte få faktura på anmälningsavgiften. 

Föreningen ser gärna att du tävlar i föreningens kläder. Från 13 år ska klubbens tävlingskäder användas även på prispallen.

Reseersättning för deltagande i tävling betalas endast för resor utom en 5-milsradie från Skövde. För resor längre än 20 mil från Skövde krävs ett godkännande av styrelsen i förväg för att reseersättning ska betalas ut. Reseersättning betalas endast ut vid samåkning när detta är möjligt.
V.g läs mer på ansökan om ersättning.

Reseersättnings ansökan skickas till This is a mailto link

Långlopp
Föreningen betalar startavgiften i lopp sanktionerade av Svenska Friidrottsförbundet för löpare som deltar i tävlingsklass upp till 250 kr. 
Startavgiften för långlopp betalas ut i efterhand mot uppvisande av kvitto. 

Blankett reseersättningsblankett används därefter skickas ansökan till This is a mailto link  eller via post. Glöm inte att bifoga kvitto på startavgift.

Uppdaterad: 02 JAN 2018 22:46 Skribent: IF Hagen FIK

Vill du prova friidrott?

 

 Samarbetspartners

 

Stötta oss  

 

 

 

 

Postadress:
IF Hagen FIK - Friidrott
Gruvgatan 4C
54131 Skövde

Besöksadress:
Gruvgatan 4C
54131 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@ifhagenfik...

Se all info