Hoppa till sidans innehåll

Tack alla som hjälpt oss bli en smartare förening!

07 MAJ 2019 22:25
Under vintern hade alla medlemmar 13 år eller äldre, chans att svara på en enkät för att hjälpa oss utveckla föreningen. Nu vill vi ta nästa steg!
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2019 22:25

I samarbete med Svenska Friidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna genomför föreningen just nu ett utvecklingsarbete. Svenska Friidrottsförbundet kallar arbetet för Föreningssmart och ett flertal föreningar runt om i Sverige genomför det här arbetet.

Under februari hade alla medlemmar 13 år eller äldre, möjlighet att svara på en enkät om vad som ansågs vara föreningens NU-läge och vad det önskade NY-läget skulle vara. Vi fick in många svar och har nu inlett arbetet med att ta föreningen till det önskvärda NY-läget. 

Vi vill först och främst TACKA alla som tagit sig tid att svara på enkäten! Vi kommer att redovisa resultatet i samband med Hagendagen som arrangeras för alla klubbens medlemmar, 8 september. Hoppas att du kommer att vara där då! 

Ett första steg för att lyckas ta föreningen till vårt önskeläge, är att få hjälp av fler engagerade personer. Vi är i dagsläget ett fåtal personer som gör allt vi kan för att få föreningen att fungera. Vi är en ideell förening och det finns alla möjligheter att engagera sig och driva frågor inom det man är intressad av! Brinner du för att skapa lockande arrangemang? Har du kunskaper inom marknadsföring eller sponsring som kan hjälpa föreningen? Eller tycker du kanske att vi behöver bli bättre på att utnyttja våra träningsytor Friidrottshallen och Södermalms IP? Alla tänkbara idéer är välkomna! Är du eller någon du känner den vi söker? Hör av dig till oss!

 

Skribent: Hanna Nordlöf
Epost: Adressen Gömd

Vill du prova friidrott?

 

 Samarbetspartners

 

Stötta oss  

 

 

 

 

Postadress:
IF Hagen FIK - Friidrott
Gruvgatan 4C
54131 Skövde

Besöksadress:
Gruvgatan 4C
54131 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@ifhagenfik...

Se all info