Hoppa till sidans innehåll

Fortsatt stängning av gemensamma träningar och LSC

03 DEC 2020 22:52
Syrelsen beslutade den 2/12 att förlänga stängningen av gemensamma träningar och friidrottshallen. Detta beslut gäller t.o.m. 14 december då nytt beslut tas.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2020 22:52

Med detta brev vill vi i styrelsen IF Hagen FIK, fortsatt informera er om läget i vår förening beroende av Covid-19.

Vårt beslut är att från och med igår, 20-12-02, för IF Hagen FIK, fortsätta uppehållet med all organiserad verksamhet, även utomhus, samt enskild närvaro i vår träningslokal i Lorenzons sportcenter (LSC), minst intill 20-12-14 då vi har ett extra styrelsemöte. Vår förhoppning är att ytterligare information och tydligare riktlinjer då kommit efter det ”samhällsbeslut” som väntas 20-12-13.

Ovanstående beslut gäller för alla medlemmar i IF Hagen FIK.

Detta beslut var inte ett lätt beslut för oss i styrelsen att fatta, men någonstans i alla de riktlinjer, skärpta råd och särskilda restriktioner som nu finns för att hindra smittspridningen har också vi som idrottsförening ett ”moraliskt ansvar” att göra vad vi kan för att minska denna spridning. När denna pandemi är över kan vi därför säga att; Vi gjorde vårt!

Fortsätt följa klubben på våra sociala medier för där kommer förslag till övningar som vi alla kan genomföra individuellt eller tillsammans med våra närmaste snart att finnas.

Ta hand om er tills vi åter kan träna och tävla tillsammans!

 

Vänligen 

Styrelsen

Skribent: Klara Magnusson
Epost: Adressen Gömd

Vill du prova friidrott?

 

 Samarbetspartners

 

Stötta oss  

 

 

 

 

Postadress:
IF Hagen FIK - Friidrott
Gruvgatan 4C
54131 Skövde

Besöksadress:
Gruvgatan 4C
54131 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@ifhagenfik...

Se all info