Reseersättningsansökan

Nedan finner ni länken till  den Excelfil som vi använder som mall för att göra ansökan om reseersättning för körning till tävling eller annat arrangemang.

Reseersättning för deltagande i tävling betalas endast för resor utom en 5-milsradie från klubbens hemvist. För resor längre än 20 mil från Skövde krävs ett godkännande av Idrottsgruppen i förväg för att reseersättning ska betalas ut. Resor till dessa tävlingar ska vara viktiga för den aktives utveckling.

Reseersättning i övrigt (t.ex. för samordnade träningar på annan ort) bedöms från fall till fall.

Reseersättning betalas endast ut vid samåkning när detta är möjligt. Ersättningsnivån för bil är 13 kr/mil + 0,50 kr per passagerare, dock högst 15 kr/mil.

För resor vid ledaruppdrag i föreningen (som inte gäller eget eller eget barns idrottande) betalas en ersättning med 18 kr/mil.

Blanketten skickas efter ifyllnad till This is a mailto link för godkännande.

Reseersättningsblankett

Uppdaterad: 2016-06-08 03:59