Avgifter för 2019

300 kr

1100 kr

1400 kr

Familjemedlemskap. (Vuxna + barn under 18 år)

500 kr

Vid familjemedlemskap får man räkna bort medlemsavgiften från ovanstående avgifter för de som betalar träningsavgift.

Exempel: En familj på fyra personer där ett av barnen är med i en träningsgrupp betalar 500kr för hela familjen i medlemsavgift + träningsavgiften för det aktiva barnet. Träningsavgiften är åldersberoende.

Medlemsavgiften berättigar till medlemskap i föreningen.

Tränings/tävlingsavgiften ger tillträde till föreningens gemensamma träningar samt möjlighet till träning i friidrottshallen på andra tider om man är över 18 år.

Den berättigar dessutom till 3 fria startavgifter/arenatävling samt fri startavgift för långlopp upp till 250 kr (för mer info se regeldokument på hemsidan)

Om man enbart är medlem kan man tävla för föreningen men då betalar man alla startavgifter själv.

Vid frågor maila This is a mailto link

I och med att ni betalar medlemsavgift accepterar ni att medverka på vår hemsida, sociala medier och andra sammanhang i föreningens verksamhet med namn och bild. De som inte önskar medverka med namn och bild måste meddela oss detta.

I följande fall gäller reducerad träningsavgift:
Ingen träningsavgift: Gäller för barn till tränare, ledare, styrelse- eller kommittémedlem, tävlingsledare eller personer med omfattande ansvarsuppgifter* vid arrangemang. Ett barn tränar gratis per engagerad förälder. Det gäller tom det år barnet fyller 18 år och för det barn som är med i gruppen som föräldern är ledare för. Om föräldern inte är tränare/ledare eller är tränare/ledare för en annan grupp än vad det egna barnet är med i utgår träningsavgiften för det äldsta barnet.

Halv träningsavgift: Gäller för tränare, ledare, styrelse- eller kommittémedlem, tävlingsledare eller personer med större ansvarsuppgifter vid arrangemang.
Halv träningsavgift gäller även för medlemmar som börjar efter 1 oktober. För de som börjar efter 1 oktober avser medlemsavgiften även hela det kommande året.

*Vad som anses vara en omfattande ansvarsuppgift godkänns av styrelsen.

Uppdaterad: 15 JAN 2019 21:35 Skribent: IF Hagen FIK

Postadress: