Föreningen - IF Hagen FIK - Friidrott - IdrottOnline Klubb
Foto: D.Eklund

Föreningen

IF Hagen Friidrottsklubb är en ideell förening som bildades 2009. Vi är ca 230 medlemmar. Vår målsättning är att skapa de bästa förutsättningarna för att föreningens medlemar skall kunna utföra och upptäcka friidrottens olika grenar.

Basen för föreningens verksamhet är Södermalms Idrottsplats och Lorentzon sportcenter för arenafriidrott, Billingens fritidsområde för långloppsverksamheten.

För att kunna bedriva vår verksamhet är vi beroende av våra arrangemang. Vi arrangerar tre tävlingar/år. Som klubbförälder förväntas du hjälpa till vid 1-2 arrangemang/år och 1-2 städpass i friidrottshallen/år.

Den största enskilda kostnaden vi har är startavgifter för våra ungdomar vid tävlingar. Föreningen betalar upp till fyra starter/tävlingsdag om man är 11 år och yngre, för äldre betalar föreningen upp till tre starter/tävlingsdag.

Välkomna!

Uppdaterad: 18 AUG 2018 10:06
Skribent: IF Hagen FIK

Sugen på att prova friidrott?

furhoffs_logga

GV_loparkvallar2